Schilderijen - SoulPaintings

Ik creëer twee soorten SoulPaintings, universele en op maat gemaakte, individuele.
Individuele SoulPaintings komen tot stand op een rond canvas in afstemming met de kern (de ziel) van degene die aanwezig is. In een ontmoeting van 1 á 1 1/2 uur laat ik de kleuren in beweging komen op het doek. Het zet de energie in gang die op dat moment belangerijk is voor de persoonlijke groei. Telkens weer een zeer indringende en ontroerende ontmoeting. De vergoeding voor dit ziele-schilderij is 77 euro (inclusief rond canvas-doek). Ook een fantastisch persoonlijk cadeau om iemand te schenken.


Hieronder ontvouwen de universele SoulPaintings zich. Bij ieder schilderij borrelt er een gedicht op. Laat je hierdoor inspireren tot het opborrelen van jouw eigen beelden, woorden en ervaringen.

* Verkoopprijzen varieren van 280 euro (kleinste formaat 30x30 cm) tot 980 euro voor momenteel het grootste formaat (150x100 cm).
*Kunstuitleenprijzen varieren van 21 euro (kleinste formaat 30x30 cm) tot 77 euro (formaat 150x100 cm) voor de duur van 2 maand. (Bij verdere aankoop wordt het kunstuitleenbedrag in mindering gebracht op de verkoopprijs).


Klik op de foto's!