Biografie

Foto Herma

Mijn naam is Herma Horstink en ik ervaar mezelf als een ‘reisgenote’.
In het gewone bijzondere dagelijkse leven krijgt dit vorm als lesgeefster Intuïtieve Ontwikkeling, Psycho Energetisch- en Natuurcoach en hoedster van een vrouwencirkel. Maar ook als partner, moeder van 3 kinderen, zuster, collega, schrijfster, als medemens…

In 2007 ben ik zelf bij Timotheus gestart als cursiste Intuïtieve Ontwikkeling. Om na 4 jaar, te starten met de beroepsopleiding Psycho Energetica (Epeca). In juni 2014 ben ik afgestudeerd als Psycho Energetisch coach.

Naast het lesgeven aan groepen, begeleid ik tevens mensen individueel via coaching bij hun levensthema’s (zie Psycho Energetische Coaching en Natuurcoaching).

Maandelijks mag ik met Hart en Ziel een vrouwencirkel begeleiden, waarover je meer kunt lezen op de pagina Vrouwencirkel.

In 2014 heb ik mijn eerste boek geschreven, ‘de Moed van het Hart’. Hierin reik ik met grote verwondering mijn dagdagelijkse moedige ervaringen aan. Grote herkenning, inzichten en de moed om zelf stappen te zetten, waren veelal de reacties van de lezers. Al geruime tijd zit ik regelmatig, vol gedrevenheid, in de pen voor mijn tweede boek.

Sinds 2016 schilder ik bijna dagelijks. BewustzijnSchilderijen of SoulPaintings noem ik ze en het geeft me een enorme vervulling. Vertrekkende vanuit de leegte stromen de kleuren moeiteloos via mijn hand op het doek. Wonderlijke taferelen ontvouwen zich en raken diep in de kern.

Meer en meer merk ik dat mijn oorspronkelijk (af)gescheiden werelden in mijn dagelijkse leven samensmelten, dus dat ik veelal dezelfde Herma overal ben. In mijn gezin, tijdens het lesgeven, in de supermarkt, bij vrienden, familie, … Dat ik meer en meer mezelf ben, overal en bij iedereen. Graag geef ik dit door, moeiteloos!


Welkom in het wonderlijke leven van alledaags.